М’яке, ніжне, розсипчасте кокосове печиво готується дуже швидко та просто! Чудовий рецепт ніжної випічки до чаю.
Інгредієнти
Порції: –+
- кокосова стружка 40 г
- вершкове масло 100 г
- куряче яйце 1 шт
- Борошно 170 г
- цукрова пудра 70 г
Кроки
-
Вершкове масло заздалегідь дістанемо з холодильника, воно має бути м’яким. Масло помістимо в глибоку миску, додамо цукрову пудру і перетріть вилкою олію з пудрою до однорідного стану. Кокосову стружку ділимо на 2 частини – 20 грам в тісто і 20 грам використовуватимемо для посипання печива. Вводимо в масляну суміш 20 грам кокосової стружки та яйце, добре перемішуємо. Просіюємо борошно і замішуємо тісто для печива. Тісто виходить еластичним та податливим. Відщипуємо від тіста невелику його кількість і скочуємо в кульку, зверху посипаємо кокосовою стружкою і викладаємо печиво на лист, застелений папером для випічки. Відправляємо печиво в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Смачне, м’яке, ароматне кокосове печиво готове! Смачного!