Печінковий торт

Печінковий торт дуже простий у приготуванні. Тонкі млинці з печінки промазуються кремом із майонезу та йогурту. Виходить дуже смачна та красива закуска на святковий стіл. Смачного!

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
Друк
  • Яловичу печінку очищаємо від плівок і прожилок, потім нарізаємо невеликими шматочками.
    Перемелюємо печінку в блендері до однорідного стану.
    До перемеленої печінки додаємо яйця, молоко, сіль, перець і борошно, добре вимішуємо віночком.
    Розігріваємо сковороду з олією.
    З отриманої маси підсмажуємо тонкі млинці з кожного боку по 2 хвилини (у мене вийшло 9 млинців на сковороді діаметром 22 см).
    Даємо млинцям повністю охолонути.
    Поміщаємо в піал майонез, густий йогурт, подрібнений кріп, видавлюємо сік лимона, солимо і перчимо до смаку.
    Перемазуємо печінкові млинці кремом, формуючи тортик.
    Верхній млинець також змащуємо кремом, прикрашаємо до смаку (я посипала тертим сиром і красиво поклала кілька гілочок петрушки).
    Охолоджуємо торт у холодильнику 2-3 години.
    Виходить дуже смачна та красива закуска на святковий стіл.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: