Хліб на сковороді. Старовинний рецепт

Друзі! У цьому рецепті я покажу рецепт, яким готували домашній хліб на сковороді наші предки. А ще приготую ямальську рибу, також за традиційним рецептом, на печі.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
Друк
  • Борошно поміщаємо в кадушку.
  • Додаємо сіль.
  • Додаємо склянку окропу.
  • Перемішуємо.
  • Додаємо 2 чайні ложки олії.
  • Замішуємо тісто.
  • Забираємо тісто у холод на 20 хвилин.
  • Ділимо тісто на 8 частин. Розкочуємо за розміром дна сковороди.
  • Наливаємо олію на сковороду.
  • Смажимо хліб з обох боків. Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: