Друзі! У цьому рецепті я покажу рецепт, яким готували домашній хліб на сковороді наші предки. А ще приготую ямальську рибу, також за традиційним рецептом, на печі.
Інгредієнти
Порції: –+
- Для хліба
- борошно 350
- сіль 1 ч.л.
- рослинна олія 2 ч.л.
- вода 1 стакан
Кроки
-
Борошно поміщаємо в кадушку.
-
Додаємо сіль.
-
Додаємо склянку окропу.
-
Перемішуємо.
-
Додаємо 2 чайні ложки олії.
-
Замішуємо тісто.
-
Забираємо тісто у холод на 20 хвилин.
-
Ділимо тісто на 8 частин. Розкочуємо за розміром дна сковороди.
-
Наливаємо олію на сковороду.
-
Смажимо хліб з обох боків. Смачного!