Повітряний шоколадно-апельсиновий десерт

Незрівнянне поєднання апельсина та чорного шоколаду в одному десерті. Повітряний шоколадно-апельсиновий десерт прикрасить будь-яке свято!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
Друк
  • Шоколад ламаємо на шматочки, додаємо вершкове масло, відправляємо в мікрохвильову піч і топимо на середній потужності до розчинення шоколаду. Апельсин обдамо окропом і за допомогою дрібної терки знімемо цедру. Апельсин розберемо на часточки, кожну очистимо і поріжемо м’якоть. М’яку частину апельсина розкладемо нижнім шаром у склянки або креманки. Відокремимо білки від жовтків. У шоколадно-масляну суміш додамо яєчні жовтки та цукрову пудру, добре перемішаємо віночком. Яєчні білки збиваємо міксером до стійких піків. Вводимо збиті білки шоколадну масу, акуратно перемішуємо. Повітряну шоколадну масу викладаємо зверху на м’якуш апельсина, зверху масу прикрашаємо потертою апельсиновою цедрою і ставимо в холодильник на 45-50 хвилин для застигання та стабілізації. Повітряний шоколадно-апельсиновий десерт готовий! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: