Сьогодні я розповім як приготувати листковий салат на святковий стіл, який ви легко приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. Салат Лисяча шубка на свято покроковий рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- оселедець (філе) 500 г
- печериці (свіжі) 400 г
- цибуля біла 1 шт
- картопля (варена) 2 шт
- морква (варена) 2 шт
Кроки
-
Приблизно 400 г свіжих печериць нарізаємо на свій розсуд. Обсмажуємо з додаванням невеликої кількості олії до легкої золотистості.
-
Подрібнюємо 1 велику цибулю. Також обсмажуємо на маслі до золотистості.
-
З’єднуємо остиглий лук і гриби.
-
500 г філе оселедця нарізаємо кубиками.
-
Викладаємо салат шарами. Першим шаром йде риба. Промазуємо майонезом.
-
Далі гриби із цибулею. Також змащуємо майонезом.
-
Наступний шар картопля натираємо його на великій тертці. Знову змащуємо щедрим шаром майонезу.
-
Прикрашаємо тертою на крупній тертці морквою. Листковий салат на святковий стіл готовий. Відправляємо в холодильник на 1,5-2 години для просочення. Смачного.