Не рецепт, а Чудо! Паштет без м’яса за копійки – простий смачний рецепт із квасолі! Готуємо вдома Паштет із квасолі, скільки не приготую – його завжди мало!
Інгредієнти
- квасоля (суха) 1.5 стакана
- грецькі горіхи ½ стакана
- часник 2-3 зубчика
- коріандр мелений ½ ч.л. (за смаком)
- хмелі-сунелі за смаком
- відвар від квасолі 1/4-1/2 стакана
- рослинна олія 2 ст.л.
- сіль за смаком
- свіжомелений перець за смаком
- зерна граната для прикраси
Кроки
-
У чашу блендера кладемо волоські горіхи, часник та квасолю.
Додаємо мелений коріандр та хмелі сунелі. -
Усі інгредієнти пробиваємо блендером.
Вливаємо трохи відвару від квасолі та знову пробиваємо блендером.
Густоту паштету регулюємо відваром від квасолі. -
В самому кінці, коли вас влаштовує густота паштету, і його консистенція, вливаємо трохи олії, за смаком додаємо сіль та перець.
-
Наш паштет готовий!
-
Такий паштет, за бажанням, можна прикрасити зернами граната та подати на скибочці хліба чи лаваша. Сніданок або перекус із таким паштетом вийдуть просто чарівним: ситним, смачним та корисним!
Волоські горіхи в паштет можна не додавати, а всі спеції, у тому числі сіль і перець додаємо за смаком. -
Не забудьте зберегти рецепт паштету, і напишіть у коментарях, який паштет ви найбільше любите і частіше готуєте: паштет із печінки, курячий паштет чи паштет із квасолі?
-
Приємного Вам апетиту, і нехай Ваш Паштет буде смачним та ніжним!