Квашені помідори з цукром швидкого приготування.

Хоча пора засолювання помідорів уже пройшла, але мені так захотілося квашених помідорів, не солоних, а солодкуватих на смак. Тому вирішила приготувати та ділюся з вами своїм рецептом.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • 1. У відро (3.5л) кладу кріп, петрушку, часник, лавровий лист, перець, помідори. Заливаю помідори розсолом (розсіл заздалегідь закип’ятила і дала охолонути).

    2. Роблю гніт: накриваю тарілкою, зверху ставлю банку із водою. Залишаю у теплому місці на 10 днів.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: