Куряче філе "під шубкою" у духовці

Всім привіт! Напередодні свят пропоную приготувати смачну м’ясну страву на Новий рік. Куряче філе “під шубкою” в духовці готуватися дуже легко і просто, а гості завжди просять добавки!! Грудка виходить чудово соковитою і м’якою.

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • 1. Філе нарізаємо не великими пластинами, товщиною десь 1 см. Злегка відбиваємо, посипаємо сіллю та перцем з двох сторін.

    2. Обвалюємо пластини філе в борошні і смажимо на рослинному маслі з кожного боку до легкої золотистості. Сильно не смажимо!

    3. Солодкий перець і помідор дрібно нарізаємо кубиком, зелену цибулю та кріп дрібно подрібнимо. Сир натираємо на великій тертці. З’єднаємо всі інгредієнти перець, помідор, зелень, додамо сир (третину від усієї маси), гірчицю, майонез і сіль. Піємішуємо.
    4. Форму для запікання змастимо рослинною олією і викладаємо куряче філе. На кожну пластину філе викладаємо начинку і покриваємо сиром. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 20 -25 хвилин запікатися поки розплавиться сир і з’явитися шкоринка!
    Усім приємного апетиту та відмінних свят!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: