Всім привіт! Напередодні свят пропоную приготувати смачну м’ясну страву на Новий рік. Куряче філе “під шубкою” в духовці готуватися дуже легко і просто, а гості завжди просять добавки!! Грудка виходить чудово соковитою і м’якою.
Інгредієнти
- філе куряче 1 кг
- перець солодкий 150 г
- помідор 150 г
- цибуля зелена 1 пучок
- кріп 1 пучок
- сир твердий 300 г
- гірчиці 1 ч.л.
- часник 5 зубчик
- майонез 2 ст.л.
- почуваюся хворим 100 г
- олія для смаження
- сіль за смаком
- перець чорний за смаком
Кроки
-
1. Філе нарізаємо не великими пластинами, товщиною десь 1 см. Злегка відбиваємо, посипаємо сіллю та перцем з двох сторін.
2. Обвалюємо пластини філе в борошні і смажимо на рослинному маслі з кожного боку до легкої золотистості. Сильно не смажимо!
3. Солодкий перець і помідор дрібно нарізаємо кубиком, зелену цибулю та кріп дрібно подрібнимо. Сир натираємо на великій тертці. З’єднаємо всі інгредієнти перець, помідор, зелень, додамо сир (третину від усієї маси), гірчицю, майонез і сіль. Піємішуємо.
4. Форму для запікання змастимо рослинною олією і викладаємо куряче філе. На кожну пластину філе викладаємо начинку і покриваємо сиром. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 20 -25 хвилин запікатися поки розплавиться сир і з’явитися шкоринка!
Усім приємного апетиту та відмінних свят!