Сьогодні я розповім як приготувати шаровий салат на святковий стіл, який ви легко приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. Салат Курка під новою шубою на покроковий рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- курка (відварена) 500 г
- куряче яйце 4 шт
- огірок (солоний) 3 шт
- морква (варена) 2 шт
- буряк (варений) 1 шт
Кроки
-
Приблизно 500 г відвареного курячого м’яса наріжте кубиками.
-
2-3 середні солоні огірки натріть на великій тертці.
-
Починаємо викладати салат шарами. Першим шаром викладіть куряче м’ясо. Змастіть щедрим шаром майонезу.
-
Натріть 4 яйця і рівномірно розподіліть над м’ясом. Змастіть яйця майонезом.
-
Далі викладіть огірки, намагайтеся, щоб розсіл не попадав інакше салат потече. Знову нанесіть трохи майонезу.
-
2 середні моркви натріть на великій тертці. Також змастіть майонезом.
-
Наступний шар шубки це буряк, натріть його на великій тертці. Ретельно змастіть майонезом.
-
Зверху натріть трохи сиру. В мене плавлений. Листковий салат “Курочка під новою шубою” готовий. Надішліть на 1.5-2 години в холодильник, щоб він повністю просочився. Смачного!