Скумбрія в духовці з овочами

Ніжна, ароматна та дуже смачна скумбрія в духовці з овочами.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Рибу розморозити, нарізати порційними шматочками. Посолити, поперчити, додати улюблені спеції. Можна трохи ароматних трав. Перемішати.
  • Цибулю і помідор нарізати не дуже тонкими кружальцями.
  • Змішати сметану (майонез) та гірчицю.
  • Полити рибу і перемішати так, щоб усі шматочки були рівномірно покриті соусом.
  • Викласти рибу у форму для запікання. Між рибою розкласти цибулю та помідори. Полити залишками соусу. Накрити кришкою та поставити в розігріту духовку. Температура 180-200 ° час 30-35 хвилин
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: