Шашлик з індички, маринований у соусі манго, – дуже гарний варіант зробити ваше застілля на відпочинку, пікніку, дачі незабутньо смачним. Манго насичує м’ясо цікавим солодкуватим смаком. Шашлик виходить м’яким та соковитим.
Інгредієнти
Порції: –+
- Інгредієнти для маринування 2,5 кг. філе:
- соус манго 100 мл
- чорний мелений перець за смаком
- сіль за смаком
- для овочевого шашлику
- перець болгарський 1 шт
- кабачок 1 шт
- помідори чері 10 шт
- баклажани 1 шт
- суміш гостро-солодких перців, соняшникова олія та сіль за смаком
Кроки
-
Обрізати з філе плівку
-
Нарізати м’ясо на середні однакові шматки.
-
Посолити, поперчити
-
Додати кисло-солодкий соус манго, перемішати та залишити маринуватися у прохолодне місце мінімум на 5 годин
-
Для овочевого шашлику баклажан нарізати на кільця завтовшки близько п’яти мм.
-
занурити в холодну солону воду баклажан на півгодини для того, щоб забрати гіркоту
-
Кабачок нарізати на кільця
-
Перець нарізати на маленькі квадрати, прибравши з нього перетинки
-
Всі подрібнені овочі, крім помідорів, зсипати в одну ємність, додати спеції та перемішати
-
М’ясо та овочі насадити на шампур. Овочі смажити близько п’яти хвилин. Шашлик з м’яса індички близько 20 хвилин. Нарізати зелень для подачі страви та присипати зверху