Тост із яйцем-пашот

Дуже люблю яйце-пашот, обов’язково готую собі кожні вихідні на сніданок.
Яйце варю дуже просто, без премудростей, типу, додавання оцту, створення воронки тощо.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
Друк
  • Хліб підсушити в тостері або сухій сковороді.
    Охололий хліб намазати сиром. Трохи посолити.
    Цибулю нарізати тонкими півкільцями та укласти на тост.
    (Тут за бажанням, добавки різні кладемо.
    Добавки за бажанням:
    авокадо
    помідори
    ковбаса
    сир
    риба солона або копчена
    редис
    огірок свіжий).
    Яйце розбити і вилити в філіжанку.
    Воду в каструлі довести до кипіння, посолити.
    У киплячу воду швидко влити сире яйце.
    Довести до кипіння на сильному вогні, зменшити до повільного та варити 1 хвилину.
    Шумівкою витягнути яйце на тарілку, злити воду.
    Тепле яйце покласти зверху на тост.
    Поперчити, посипати насінням та нарізаною зеленню.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: