Сьогодні я розповім як приготувати шаровий салат із куркою та грибами на святковий стіл, який ви з легкістю приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. Салат Палермо на свято покроковий рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- грудка куряча (відварена) 500 г
- гриби (мариновані печериці) 500 г
- куряче яйце 4 шт
- сир напівтвердий 150 г
- помідор 3 шт
Кроки
-
Візьміть 500 г курячого відвареного м’яса та наріжте кубиками.
-
Баночку маринованих грибів, я взяла печериці, наріжте на свій розсуд.
-
2 великі або 3 середні помідори наріжте на кубики.
-
Починаємо викладати салат шарами. Першим шаром йде м’ясо. Змастіть щедрим шаром майонезу.
-
На курку рівномірно викладіть грибочки. Злегка змастіть майонезом.
-
Натріть 4 яйця на великій тертці. Ретельно змастіть майонезом.
-
Далі візьміть приблизно 150 г сиру і натріть на великій тертці. Знову шар майонезу.
-
Зверху посипте помідорами. Зробіть майонезну сітку.
-
Смачний листковий салат “Палермо” готовий. Відправте в холодильник на кілька годин і подавайте до столу. Смачного.