Соковитий люля-кебаб у духовці

Міський варіант кебабу, коли немає мангалу та можливості виїхати на природу. Дуже захотілося і вирішила зробити – швидко, в домашніх умовах, навіть шпажек не знайшлося, лише палички від суші! За основу взяла татовий рецепт фаршу для люля, вийшло дуже соковито і смачно, з’їли за вечір на чотирьох.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Змішати усі інгредієнти
  • Змочуючи руки у воді, сформувати люля кебаб
  • Розмістити шпажки упоперек (на стінках) протвиню так, щоб кебаб залишався в повітрі.
  • Відправити у розігріту на 200 град. духовку.
  • Через 20 хвилин дістати з духовки та повернути кебаб. І потім знову відправити до духовки на 15 хвилин.
  • Готовий кебаб викласти на лаваш, подавати гарячим до столу.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: