Міський варіант кебабу, коли немає мангалу та можливості виїхати на природу. Дуже захотілося і вирішила зробити – швидко, в домашніх умовах, навіть шпажек не знайшлося, лише палички від суші! За основу взяла татовий рецепт фаршу для люля, вийшло дуже соковито і смачно, з’їли за вечір на чотирьох.
Інгредієнти
Порції: –+
- для страви
- фарш м’ясний 450 г
- фарш курячий 220 г
- цибуля ріпчаста ⅓ шт
- сіль 1 ч.л.
- лимонний 2 ч.л.
- коріандр 2 ч.л.
Кроки
-
Змішати усі інгредієнти
-
Змочуючи руки у воді, сформувати люля кебаб
-
Розмістити шпажки упоперек (на стінках) протвиню так, щоб кебаб залишався в повітрі.
-
Відправити у розігріту на 200 град. духовку.
-
Через 20 хвилин дістати з духовки та повернути кебаб. І потім знову відправити до духовки на 15 хвилин.
-
Готовий кебаб викласти на лаваш, подавати гарячим до столу.