Смачний Рулет із Кремом "Шматочок Щастя"

Не зрівняється ні з яким тістечком, і краще за будь-який торт! Подивіться, це не просто шматочок торта, а шматочок Щастя! Чудово красивий торт – рулет, і готується дуже швидко і просто – навіть тіста руками не торкаюсь! Всі продукти ви легко купите в найближчому магазині. Ну а смак – просто дивовижний!
Приготуйте це диво на святковий стіл та здивуйте ваших гостей святковим та смачним тортом-рулетом.
Зберігайте цей щасливий рецепт, щоб не втратити і поділіться з мамою, донькою та подружками у Соцмережах! 😍

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Додаємо в жовткову масу борошно, що просіює.
  • І ще раз добре перемішати.
  • Ділимо жовткову масу на 2 частини і кладемо в різні миски.
  • В одну частину додаємо просіяне какао. Перемішуємо. Тісто з какао має вийти досить густим.
  • До білків додаємо 120 г цукрової пудри та збиваємо до пишної стійкої піни 5-10 хвилин (час збивання залежить від потужності міксера).
  • Тепер додаємо 2 ст. із гіркою збитих білків у шоколадне тісто (тісто з какао).
    Також 2 ст. із гіркою збитих білків додаємо у світле тісто (без какао).
  • І втручаємо білки у світле та шоколадне тісто.
  • білки, Що Залишилися, ділимо приблизно на дві рівні частини.
    І додаємо половину білків у шоколадне тісто.
    І половину, що залишилася, у світле тісто.
  • Дуже акуратно за допомогою силіконової лопатки рухами зверху вниз, перемішуємо тісто рухами зверху вниз.
  • Форму для випічки 29х21 см, застилаємо пергаментом.
    На дно форми виливаємо світло тісто. І поступово розподіляємо.
  • Зверху викладаємо шоколадне тісто та рівномірно розподіляємо по поверхні світлого тіста.
  • Зворотним боком ложки (з широким держаком) провести борозенки поперек форми, знизу-вгору, по всій площі форми, не відриваючи ложку від дна форми.
  • Потім провести борозенки вздовж форми, по всій площі тіста, також не відриваючи ложки від дна форми.
  • Випікаємо бісквітний рулет у розігрітій до 180 º C духовці близько 20 хвилин.
    Готовність бісквіту перевіряємо на зубочистку.
  • Готовий бісквітний корж акуратно згорнути в рулет, шоколадною стороною назовні і дати йому повністю охолонути.
  • Приготувати крем .
  • Збиваємо крем до пишноти.
  • Складання рулету Торнадо.
    Охололий рулет розгортаємо і заповнюємо кремом.
  • Акуратно повертаємо рулет.
  • І до подачі охолоджуємо у холодильнику.
  • Охолоджений рулет нарізаємо на шматочки.
  • Зверху рулет можна також прикрасити – полити розтопленим шоколадом, посипати горішками, прикрасити свіжими ягодами фруктами або сухофруктами теж дуже вдасться.
  • Думаю, гості точно будуть у захваті! Навряд чи вони коли не пробували такий святковий рулетик! :) Просто шматочок щастя! Обов'язково приготуйте це диво на святковий стіл.
  • Приємного апетиту та з Новим Роком! 😍
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: