Торт ПАНЧО

Готуємо улюблений торт Панчо! Неймовірно смачний шоколадний торт зі сметанним кремом, шматочками ананасів, волоськими горіхами та вишнею! Соковитий і ніжний Панчо, який просто тане в роті, залишаючи після себе яскравий шоколадний смак, соковитість фруктів і вершкову ніжність крему – просто райська насолода смаком і море захоплення!
Приготуйте торт Панчо на День Народження, Новий Рік та будь-яке свято, та не забудьте ЗБЕРЕГТИ РЕЦЕПТ, гості у Вас його обов’язково попросять ;)

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • У миску розбиваємо яйця та всипаємо одразу весь цукор.
    Збиваємо яйця з цукром на високій швидкості міксера до пишної світлої піни та збільшення обсягом у кілька разів. Потужним планетарним міксером яйця зіб'ються приблизно за 5-8 хвилин, а ручним, не надто потужним міксером треба збивати близько 20 хвилин.
    Проводимо пальцем доріжку, і якщо стежка одразу не запливає – готово.
  • У 2-3 прийоми просіюємо борошно з какао та розпушувачем у збиті яйця, і акуратно перемішуємо тісто.
  • Частину тіста відкладаємо в окрему миску.
    Вливаємо в меншу частину тіста розтоплену олію (кімнатної температури) та перемішуємо.
  • Тепер суміш вливаємо в тісто і акуратно перемішуємо.
  • Тісто готове.
  • Деко застилаємо пергаментом. Розмір мого листа 30х35 см.
    Виливаємо тісто і рівномірно розподіляємо.
  • Духовку розігріваємо до температури 170 градусів. Ставимо бісквіт у гарячу духовку і випікаємо 15-18 хвилин, до сухої зубочистки.
    Наш шоколадний бісквітний корж готовий. Знімаємо його з дека і даємо повністю охолонути на ґратах.
  • Тепер для складання Панчо нам знадобиться глибока миска, в якій ми збиратимемо наш торт.
    Вирізаємо з бісквіту коло діаметром миски.
  • А решту бісквіту ріжемо кубиками.
    Шоколадний бісквіт за цим рецептом виходить чудовий – дуже ніжний, повітряний, і він зовсім не вимагає додаткового просочення.
  • Приготуємо сметанний крем із вершками .
    Вершково-зметаний крем виходить ще смачнішим, ніж просто збита сметана з цукром.
    .
    У миску наливаємо охолоджені вершки і збиваємо на середній швидкості міксера до консистенції морозива.
    У кілька прийомів додаємо цукрову пудру, не припиняючи збивання.
  • Збиваємо вершки з цукровою пудрою до м'яких піків.
  • Додаємо в вершки сметану.
    І ложечку ванільного екстракту для аромату.
  • Перемішуємо. І найсмачніший крем готовий.
    Збивати крем міксером не потрібно.
  • Для складання Панчо, внутрішній бік миски застилаємо харчовою плівкою.
    І починаємо збирати торт.
    Кубики бісквіту вмочуємо в крем і викладаємо на дно миски.
    Не страшно, якщо кубики не повністю будуть покриті кремом, торт все одно чудово просочиться.
    .
    Потім викладаємо шматочки ананасів.
    І вишню.
    Посипаємо грецькими горішками.
  • І знову чергуємо шари: шматочки бісквіту, ананаси, вишня та горіхи.
    Таким чином збираємо торт Панчо, доки не закінчаться інгредієнти.
  • Зверху змащуємо кремом, що залишився, і закриваємо бісквітом.
  • Затягуємо миску з тортом харчовою плівкою і прибираємо торт у холодильник добре настоятися, остудитись і просочитися.
    Бажано прибрати хоча б на 6-8 годин, я забираю на ніч.
  • Готовий торт накриваємо стравою для подачі та акуратно перевертаємо.
    Знімаємо плівку, тортик майже готовий. Залишилось прикрасити його.
  • Охолоджені вершки збиваємо із цукровою пудрою на середній швидкості міксера до міцних піків.
  • І рівномірно розподіляємо вершки тортом.
  • І залишилося нанести візерунок із розтопленого шоколаду .
    Шоколад рубаємо ножем.
    Вливаємо до нього вершки.
  • І нагріваємо на слабкому вогні, постійно перемішуючи силіконовою лопаткою, до розчинення шоколаду та однорідної консистенції.
    Готово.
  • Наносимо розтоплений шоколад на торт із кондитерського мішка.
  • І завершуємо прикрасу нашого Панчо на ваш смак.
    Я прикрасила торт рубаними фісташками. Ну і як же обійтися без вишеньки на торті;)
  • Краса! Найсмачніший торт Панчо Готовий! Подивіться який розкішний розріз у Панчо!
  • Обов'язково збережіть рецепт, щоб не втратити, готуйтеся зустрічати гостей та отримувати захоплені відгуки та компліменти.
    Запевняю, всі проситимуть рецепт! Тортик виходить дуже ніжний, смачний та красивий. І готується дуже просто. Приготуйте торт Панчо за цим рецептом, на Новий рік, день народження та інше свято, порадуйте ваших близьких смачною домашньою випічкою!
  • Приємного вам апетиту! Приготуйте Торт Панчо на Новий Рік, День Народження та будь-який Святковий стіл! І нехай Ваш ПАНЧО буде найсмачнішим та найкрасивішим! 💕
    Ваша Олеся
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: