Смачний бургер прямо з Америки
Інгредієнти
Порції: –+
- Для булочок
- молоко 300 мл
- дріжджі 11 г
- борошно пшеничне 600 г
- сіль 1 ч.л.
- цукор 2 ст.л.
- вершкове масло 30 г
- куряче яйце 2 шт
- олія соняшникова 30 мл
- кунжут 2 ст.л.
- Для бургера
- фарш м’ясний 1 кг
- огірок 1 шт
- Маринований огірок 2 шт
- помідор 1 шт
- цибуля біла 1 шт
- оцет 1 ч.л.
- сіль 1 ч.л.
- цукор 1 ч.л.
- сир напівтвердий 200 г
- масло оливкове 30 мл
- кетчуп 2 ст.л.
- зубний камінь 2 ст.л.
- гірчиці 2 ч.л.
- майонез 2 ст.л.
- Листя салату 1 пучок
Кроки
-
Приготування булочок
Насамперед у миску відправляємо молоко.
Додаємо дріжджі, сіль, цукор, борошно, яйце та вимішуємо тісто.
Формуємо булочки та залишаємо у теплому місці на годину.
Потім змішуємо яйце та соняшникову олію.
Змащуємо яєчною сумішшю булочки та посипаємо кунжутом.
Після чого відправляємо в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.
Приготування бургера
Насамперед із фаршу робимо котлети і обсмажуємо.
Поверх котлети кладемо скибочки сиру.
Потім огірки та помідори нарізаємо кільцями.
Цибулю нарізаємо дрібним кубиком.
До цибулі додаємо оцет сіль і цукор заливаємо окропом і залишаємо на 30 хвилин.
Потім булочку підсушуємо на сухій сковороді.
Булку змащуємо кетчупом, майонезом, соусом тартар та гірчицею.
Кладемо скибочки маринованого огірка, свіжого огірка, слайси помідорів, листя салату та мариновані цибулю.
Поверх овочів кладемо котлету та накриваємо другою булочкою.