Крихітка-картопля – це дуже смачно і ситно. Як начинка можна взяти все, що є в холодильнику.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 3 шт
- гриби 8 шт
- сирий бекон 250 г
- сир 80 г
- сіль
- чорний перець
- сушений часник
- крем 3 ст.л.
- зелень
Кроки
-
Неочищену картоплю запікаємо в духовці до готовності при температурі 180 градусів.
Тим часом готуємо начинку.
Кубиками нарізаємо гриби.
Сирий бекон також нарізаємо дрібними кубиками.
Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
На олії обсмажуємо гриби до золотистого кольору.
Попередньо солимо і перчимо до смаку.
Бекон також смажимо на олії до золотистої скоринки.
Солимо і перчимо на смак.
Картоплю дістаємо з духовки та розрізаємо вздовж навпіл.
Дістаємо м’якоть картоплі, залишаючи човники зі шкірки.
Картопля, яку дістали розминаємо у пюре.
Солимо перчимо за смаком
Додаємо сушений часник, сметану, смажені гриби, смажений бекон і добре перемішуємо.
Додаємо тертий сир і знову перемішуємо. -
Посипаємо зеленкою.
Смачного!