Крихітка картопля

Крихітка-картопля – це дуже смачно і ситно. Як начинка можна взяти все, що є в холодильнику.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Неочищену картоплю запікаємо в духовці до готовності при температурі 180 градусів.
    Тим часом готуємо начинку.
    Кубиками нарізаємо гриби.
    Сирий бекон також нарізаємо дрібними кубиками.
    Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
    На олії обсмажуємо гриби до золотистого кольору.
    Попередньо солимо і перчимо до смаку.
    Бекон також смажимо на олії до золотистої скоринки.
    Солимо і перчимо на смак.
    Картоплю дістаємо з духовки та розрізаємо вздовж навпіл.
    Дістаємо м’якоть картоплі, залишаючи човники зі шкірки.
    Картопля, яку дістали розминаємо у пюре.
    Солимо перчимо за смаком
    Додаємо сушений часник, сметану, смажені гриби, смажений бекон і добре перемішуємо.
    Додаємо тертий сир і знову перемішуємо.
  • Картопляні човники наповнюємо начинкою.
    Запікаємо їх при температурі 180 градусів до золотистої скоринки.
  • Посипаємо зеленкою.
    Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: