Морський окунь смажений у сметані з овочами

Дуже ніжний та дуже смачний морський окунь смажений у сметані з овочами.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Окунь почистити, посолити та поперчити. Відставити на 15-20 хвилин.
  • Сметану викласти в піал, додати трохи води і розмішати до однорідного стану.
  • Окунь вмочити на борошно з усіх боків і викласти на розігріту сковороду.
  • Обсмажити з одного боку до рум’яної скоринки. Це на маленькому вогні 5-7 хвилин. Перевернути.
  • Додати овочеву суміш, залити соусом. Накрити кришкою і загасити до готовності овочів. Це 12-15 хвилин на маленькому вогні.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: