Дуже ніжний та дуже смачний морський окунь смажений у сметані з овочами.
Інгредієнти
Порції: –+
- окунь морський 1 кг
- овочева суміш 500 г
- крем 3 ст.л.
- лимонний сік 2 ч.л.
- спеції за смаком
- сіль за смаком
Кроки
-
Окунь почистити, посолити та поперчити. Відставити на 15-20 хвилин.
-
Сметану викласти в піал, додати трохи води і розмішати до однорідного стану.
-
Окунь вмочити на борошно з усіх боків і викласти на розігріту сковороду.
-
Обсмажити з одного боку до рум’яної скоринки. Це на маленькому вогні 5-7 хвилин. Перевернути.
-
Додати овочеву суміш, залити соусом. Накрити кришкою і загасити до готовності овочів. Це 12-15 хвилин на маленькому вогні.