Сьогодні я розповім як приготувати шаровий салат із копченою куркою на святковий стіл, який ви з легкістю приготуєте самі, витративши на це мінімум часу. Листковий салат “Хризантема” на свято покроковий рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- курка (копчена) 300 г
- печериці 300 г
- куряче яйце 3 шт
- кукурудза 170 г
Кроки
-
300 г свіжих печериць наріжте на свій розсуд. Обсмажте на сковороді з додаванням невеликої кількості олії до легкої золотистості.
-
Наріжте 300 г копченої курки, невеликими кубиками.
-
Візьміть 3 відварених і очищених від шкаралупи яйця і відокремте білки від жовтків. Білки натріть на великій тертці.
-
Викладайте салат шарами. Першим шаром йде копчене м’ясо. Змастіть його щедро майонезом.
-
Зверху викладіть печериці. Змастіть невеликою кількістю майонезу.
-
Далі викладіть маленьку баночку консервованої кукурудзи. Перед цим добре процідіть її від рідини. Знову шар майонезу.
-
На кукурудзу покладіть яєчні білки. Змастіть їх майонезом.
-
Останнім шаром натираємо жовтки на дрібній тертці. Прикрасьте салат чіпсами, імітуючи форму квітки. Вставте пару листя петрушки.
-
Листковий салат “Хризантема” готовий. Приберіть в холодильник на годину-півтори, щоб він гарненько просочився. Смачного!