Класичний салат із тунцем

Салат із консервованим тунцем. Ситно, просто та смачно.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Попередньо відварити круто яйця і остудити.
  • Цибулю дрібно порізати і за необхідності замаринувати (1/2 ч.л. лимонної кислоти розчинити у теплій воді і перекласти порізану цибулю на 15-20 хвилин).
  • З консервованого тунця злити олію чи розсіл, розім’яти на маленькі шматочки.
  • Яйця, огірок та кріп дрібно порізати.
  • Все скласти в один посуд, заправити салат майонезом і добре перемішати.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: