Інгредієнти
- макарони 400 гр
- філе куряче 400 гр
- часник 3-4 зубчика
- вершки (35%) 400 мл
- тертий сир Пармезан 100 гр
- сіль, перець, базилік, петрушка
Кроки
-
1. Гріємо воду для макаронів, потім відварюємо їх до готовності “al dente”.
2. Ріжемо філе курки на шматочки і смажимо на сковорідці. Солимо, перчимо на смак.
3. Чистимо часник і додаємо його за пару хвилин до готовності курки. Потім додаємо сушений базилік.
4. Вливаємо вершки в курку, доводимо до кипіння.
5. Потім додаємо макарони до курки, перемішуємо.
6. Додаємо сир у пасу, перемішуємо.
7. Вимикаємо плиту, накриваємо пасту кришкою та чекаємо кілька хвилин.
8. Перед подачею можна прикрасити пасту свіжим базиліком або петрушкою.