Салат “Червоне море” – смачний та яскравий, названий так тому, що його складники переважно червоного кольору.
Салат “Червоне Море” дуже ситний, смачний, і простий у приготуванні, так як готується лише 5 хвилин.
Салат підійде як для повсякденної кухні, так святкового столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- для салату
- крабові палички 200 г
- перець червоний солодкий ½ шт
- помідор 2 шт
- сир напівтвердий 100 г
- майонез 2 ст.л.
- часник 2 зубчик
Кроки
-
Заздалегідь розморожуємо крабові палички, потім ріжемо їх тонкою соломкою і кладемо інгредієнт у глибоку салатницю.
Помідори нарізати часточками, видалити насіння і всю рідину, нарізати соломкою. Також відправляємо їх у салатницю.
Перець почистити і порізати соломкою. Надіслати салатник.
Сир натерти на великій тертці.
Часник продавити через прес.
Змішати та заправити майонезом.
Додаємо за смаком сіль та перець.
Смачного!