Легкий у приготуванні десерт з гарбуза та яблук. Дуже смачний та без цукру.
Інгредієнти
Порції: –+
- гарбуз 300 г
- яблуко 2 шт
- родзинки 80 г
- цедра лимона ½ ч.л.
- кунжут ½ ч.л.
Кроки
-
Родзинки промити під струменем холодної води і залити гарячою водою на 10-15 хвилин.
-
Гарбуз порізати невеликими шматочками, яблуко – трохи більше. За бажанням можна дрібно нарізати трохи цедри лимона.
-
Дно посуду для запікання змастити олією.
-
Викласти шарами гарбуз та яблуко. Зверху ізюм та цедру. Додати 50-70 мл води та відправити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180-200 градусів.