Десерт із гарбуза з яблуками

Легкий у приготуванні десерт з гарбуза та яблук. Дуже смачний та без цукру.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Родзинки промити під струменем холодної води і залити гарячою водою на 10-15 хвилин.
  • Гарбуз порізати невеликими шматочками, яблуко – трохи більше. За бажанням можна дрібно нарізати трохи цедри лимона.
  • Дно посуду для запікання змастити олією.
  • Викласти шарами гарбуз та яблуко. Зверху ізюм та цедру. Додати 50-70 мл води та відправити в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: