Торт на Новий Рік "Монастирська хата"

Улюблений Новорічний торт у нашій родині – Монастирська Хата! Торт виходить такий затишний та домашній!  Все швидко і просто, як ви любите!
Привіт, друзі, з вами Олеся, сьогодні готуємо торт Монастирська хата!

Інгредієнти
Кроки
Друк
  • Готуємо тісто.
    Розм'якшене вершкове масло|мастило| збити до пишності.
  • Не припиняючи збивання, тонким струмком всипати цукор.
  • Збити до пишноти.
  • Додати сметану.
    Ложечку розпушувача.
  • І перемішати.
  • Всипати борошно, що просіює, і замісити м'яке тісто.
  • Загорнути тісто в харчову плівку та прибрати в холодильник на 60 хвилин.
  • Тісто звільнити від харчової плівки, трохи вимісити на столі та розділити на 15 однакових шматочків, з яких скачати кульки.
  • Кожну кульку розкотити у прямокутник 20х7 см.
    Викласти вишні впритул один до одного.
  • І добре защипати краї.
  • Отримані "колоди" викласти, швом вниз, на застелений пергаментом лист.
  • Випікати 15-20 хвилин|мінути| при температурі 180°С, до золотистого кольору.
    Колоди вийняти з духовки та остудити.
  • Готуємо сметанний крем.
    Збиваємо охолоджені жирні вершки.
    Поступово додаємо цукрову пудру.
    І збиваємо до м'яких піків.
    Додаємо сметану.
    І обов'язково ложечку ванільного екстракту. Я додаю екстракт, ви можете замінити його ванільним цукром.
    Перемішуємо і готовий крем.
    Складання Торта.
    Страву для торта змащуємо кремом і кладемо 5 колод.
  • Добре промажемо їх кремом.
  • Тепер 4 колоди.
  • І знову змажемо кремом.
  • 3 колоди.
    І крем.
  • 2 колоди.
  • Знову крем.
  • Кладемо останню колоду і вважаємо нашу хату майже готовою.
  • Обмазуємо тепер наш будиночок добре кремом з усіх боків.
    І прибираємо в холодильник – тортик обов'язково має просочитися кремом, щоб потім танути у роті, а не в руках))
    Змастити кремом, зверху укласти ще 4 "колоди".
  • Прикрасити шоколадною стружкою та кондитерськими посипками (за бажанням, рубаними горіхами, цукатами тощо).
    Прибрати торт у холодильник і дати настоятися щонайменше 12 годин.
  • Приємного Вам апетиту, і нехай Ваш Торт Монастирська Хата, вийде смачним та ніжним! 💕
    Ваша Олеся
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: