Лимонний торт

Кожна господиня має фірмовий рецепт домашнього торта, який буде доречним на будь-якому святі. Бісквітні коржі з цитрусовою нотною та неймовірно ніжний та повітряний крем, який готується у кілька кроків. Торт має освіжаючий смак і стане чудовим завершенням святкового застілля.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
Друк
  • Для приготування бісквіту я збиваю яйця з цукром міксером до пишної білої маси. Збиваю довго, щоб маса стала повітряною.
    Натираю на дрібній тертці цедру лимонів та видавлюю лимонний сік.
    Додаю розтоплене та остигле вершкове масло, лимонний сік та цедру. Перемішую.
    Борошно змішую з розпушувачем і додаю до чаші міксера. Замішую тісто.
    Випікаю бісквіт у розігрітій духовці при 180 градусах приблизно 30 хвилин.
    Даю охолонути і розрізаю його на 2 коржі.
    Готую крем. Для цього збиваю міксером молоко згущене з лимонним соком протягом 10 хвилин.
    Змащую коржі та боки торта кремом. Прикрашаю на свій розсуд. Я прикрасила мармеладом у вигляді лимонних часточок, листочками меліси та кондитерським посипанням.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: