Неймовірно смачне м’ясо по-французьки за рецептом, який ми завжди готуємо вдома. Вам обов’язково варто спробувати цей рецепт і ви завжди готуватимете тільки так! Це дуже смачно!
Інгредієнти
Порції: –+
- для приготування страви
- М’ясо 1 кг
- сир напівтвердий 100 г
- майонез 2 ст.л.
- ананас 150 г
- цибуля ріпчаста 1 шт
- чорний перець 1 за смаком
- сіль 1 за смаком
- гірчиці 1 ч.л.
- олія для смаження 2 ст.л.
- часник 2 зубчик
Кроки
-
Свинину нарізаємо як на відбивні (невеликими скибочками завтовшки 1,5-2 см).
Трохи відбиваємо м’ясо.
З усіх боків обтерти м’ясо сумішшю з перцю та солі.
Розігріти сковороду. Додати олію. Обсмажити м’ясо з кожного боку по 2 хвилини (до легкого світло-золотистого кольору).
У майонез видавити через прес часник. Додасть гірчицю. Перемішати.
Цибулю нарізати кільцями.
Застелити деко фольгою. Викласти рівномірним шаром цибулю.
На цибулю покласти м’ясо.
Змастити кожен шматочок м’яса майонезом.
Викласти часточки ананаса.
Сир натерти на велику тертку. Посипати натертим сиром кожен шматочок м’яса.
Відправити випікатися при 180 градусах на 35 – 40 хвилин у духовку.
М’ясо з ананасом та сиром готове!
Смачного!