Незважаючи на те, що це традиційний суп мисливців, його можна приготувати вдома. Я приготував його у чавунці. Найсмачніший суп – це млосний суп. А пічний комплекс та чавунок дає можливість приготувати його дуже смачно.
Інгредієнти
Порції: –+
- з розрахунку на чавунок 9 літрів:
- Картопля ½ кг
- цибуля ріпчаста 4 шт
- морква 1 шт
- перець болгарський 1 шт
- перепіл 5 шт
- олія соняшникова 50 мл
- гострий, чорний, запашний перець, сіль, лавровий лист, зелень за смаком
- вода 4 л
Кроки
-
На початку приготування супу картоплю необхідно нарізати на великі частини
-
Цибуля на півкільця
-
Перець розрізати на великі шматки
-
Спеції розтерти у ступці або в млині для спецій
-
Моркву натерти на тертці
-
Чавунок ставимо на вогонь і наливаємо олію
-
Після того, як чавунок з маслом розжариться, в ньому підсмажити перепелів не до повної готовності.
-
Після цього додати цибулю та спеції, змішати разом і підсмажити близько 2 хвилин. Додати моркву, так само додати спеції та змішати всі разом. Просмажити на сильному вогні близько 5 хвилин
-
Знімаємо чавунок з плити та закладаємо в нього картопля, спеції, болгарський перець, лавровий лист та гострий перець, заливаємо чистою водою.
-
Зверху кладемо великий пучок зелені до смаку, накриваємо кришкою
-
Ставимо в піч нудитися мінімум на 4 години
-
Після закінчення зазначеного часу страва буде готова