Шулюм у чавунці, смачний томлений суп із перепелів!

Незважаючи на те, що це традиційний суп мисливців, його можна приготувати вдома. Я приготував його у чавунці. Найсмачніший суп – це млосний суп. А пічний комплекс та чавунок дає можливість приготувати його дуже смачно.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
Друк
  • На початку приготування супу картоплю необхідно нарізати на великі частини
  • Цибуля на півкільця
  • Перець розрізати на великі шматки
  • Спеції розтерти у ступці або в млині для спецій
  • Моркву натерти на тертці
  • Чавунок ставимо на вогонь і наливаємо олію
  • Після того, як чавунок з маслом розжариться, в ньому підсмажити перепелів не до повної готовності.
  • Після цього додати цибулю та спеції, змішати разом і підсмажити близько 2 хвилин. Додати моркву, так само додати спеції та змішати всі разом. Просмажити на сильному вогні близько 5 хвилин
  • Знімаємо чавунок з плити та закладаємо в нього картопля, спеції, болгарський перець, лавровий лист та гострий перець, заливаємо чистою водою.
  • Зверху кладемо великий пучок зелені до смаку, накриваємо кришкою
  • Ставимо в піч нудитися мінімум на 4 години
  • Після закінчення зазначеного часу страва буде готова
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: