Сьогодні я розповім як приготувати листковий салат із копченою куркою на святковий стіл, який ви з легкістю приготуєте самі, витративши на це мінімум часу.
Інгредієнти
Порції: –+
- курка (копчена грудка) 350 г
- куряче яйце 3 шт
- сир напівтвердий 150 г
- виноград 1 гроздь
Кроки
-
350 г копченого курячого м’яса наріжте невеликими кубиками.
-
3 відварених та очищених від шкаралупи яйця натріть на великій тертці.
-
150 г сиру натріть на великій тертці.
-
У зручній глибокій ємності з’єднайте м’ясо, яйця та сир. Заправте майонезом і ретельно перемішайте.
-
Візьміть невелике гроно винограду, розділіть їх уздовж і витягніть кісточки.
-
На блюдце викладіть салат імітуючи форму грона. Зверху викладіть виноградом.
-
Салат на святковий стіл готовий. Заберіть у холодильник приблизно на годину, після чого подавайте до столу. Смачного.