Найсмачніша курка в червоному соусі готується швидко та легко. Простий рецепт курки від якого всі ваші гості будуть у захваті! Готуємо обід або вечерю з курки дуже просто, нам знадобиться лише 5 інгредієнтів. Але блюдо з курки виходить неймовірно смачне та соковите.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курка 1 шт
- перець червоний (солодкий) 3 шт
- цибуля ріпчаста 3 шт
- часник 3 зубчика
- вино біле (сухе) 1 стакан
- сіль за смаком
Кроки
-
1. Промиваємо курку та розділяємо на 4 частини.
2. Цибулю дрібно нарізаємо.
3. Нарізаємо дрібними кубиками 1 солодкий перець. Інші два перебиваємо занурювальним блендером до стану червоного соусу, червоної рідкої маси.
4. Часник пропускаємо через прес.
5. Обсмажуємо курку на олії до рум’яності. Додаємо цибулю і гасимо ще хвилин 5-6. Потім додаємо пропущений через прес часник. -
6. Потім відправляємо в каструлю перебиті блендером перці (червону масу перців).
7. Заливаємо біле сухе вино. Тушимо ще трохи і відправляємо в каструлю дрібно нарізаний червоний перець.
8. Я готую страву у скороварці, тому накриваю скороварку кришкою та тушу курку 10 хвилин після закипання. У звичайній каструлі потрібно буде готувати довше, приблизно 50 – 60 хвилин до готовності.
9. Подаю курку до столу, прикрашаю блюдо листочками салату.
Смачного!