Мариновані печериці по-домашньому

Чудові Мариновані печериці по-домашньому на зиму! Найкраща закуска

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • У каструлю налити води. Поставити на вогонь та довести до кипіння.
    Додати цукор, сіль, лавровий лист, коріандр, гірчицю в зернах, суміш перців горошком, гвоздику та оцет. Перемішати.
    Перекласти гриби в каструлю.
    Накрити кришкою та на середньому вогні варити 10 хвилин.
    Часник дрібно нашаткувати ножем.
    Через 10 хвилин додасть нарізаний часник і рослинне масло до грибів. Перемішати.
    Продовжити варити 2 хвилини.
    Банки під гриби добре промити.
    Наповнити банки грибами та маринадом.
    Закрити кришкою “твіст-офф”.
    Перевернути банку і залишити до остигання.
    Через 1 добу гриби готові.
    Зберігати можна як у холодильнику, так і при кімнатній температурі у темному місці (наприклад, у шафі).
    Закуска із грибів готова!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: