Непопулярний рецепт приготування шашлику з баранини з смачним маринадом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Для приготування шашлику
- баранина 4 кг
- йогурт 300 мл
- сіль, чорний мелений перець, зелень за смаком
Кроки
-
Якщо для шашлику ви придбали баранину ногу, перед приготуванням виріжте з неї при обвалюванні лімфовузли та сухожилля, плівки.
-
М’ясо нарізати на невеликі шматочки
-
Цибулю нарізати на півкільця або кільцями
-
Розмяти цибулю руками, щоб він пустив сік і разом зі спеціями змішати з м’ясом, залишити на одну годину
-
Через 1 годину додати овечий йогурт і так само перемішати, і залишити мінімум на п’ять годин у прохолодному місці.
-
Смажити на середній спеці близько 20 хвилин
-
М’ясо можна подавати з лавашем та зеленню