Закусочні рулети

Представляю Вам три закусочні рулети з різними начинками. Як мені здається, вони класно виглядають на столі, яскраві, смачні та готуються просто.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Рулет з буряка з оселедцем.
    У мисці змішаємо відварені буряки, я їх натерла на дрібній тертці. До буряків додаємо жовтки, а білки відправляємо в окрему миску.
    Буряк і жовтки перемішаємо, додаємо туди рослинну олію та сіль. Добре перемішуємо.
    Білки зіб’ємо з цукром у пишну піну. У мене пішло приблизно 5 хвилин.
    У буряк додаємо крохмаль, у мене картопляний. Можна замінити на борошно пшеничне. І добре перемішуємо.
    Додаємо одну третину білків та перемішуємо. Потім додаємо все інше і перемішуємо вже акуратніше, щоб бісквіт залишився пишним.
    Перекладаємо на лист застелений пергаментом. Пергамент має бути дуже гарної якості. Краще використовувати силіконізований килимок для випікання. Розподіляємо масу. У мене вийшов дуже тонкий корж, раджу робити товстіший.
    І ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 13-15 хвилин.
    Дістаємо корж і даємо охолонути.
    Робимо начинку.
    З’єднуємо рикотту, можна взяти вершковий сир, нарізаний солоний огірок, зелену цибулю, можна замінити на звичайний, добре перемішуємо.
    Акуратно прибираємо пергамент та викладаємо масу на корж, розподіляємо. З краю поклав оселедець і загортаю щільно в рулет.
    Загортаємо в плівку і прибираємо в холодильник щонайменше на годину, краще довше.
    Нарізаємо на порційні шматочки та рулет готовий.
  • Триколірний рулет із червоною рибою.
    Яйця розділимо на жовтки та білки. Жовтки збиваємо, можна звичайним віночком, додаємо олію та сметану. У мене сметана 20% жирності. Усі змішуємо.
    Далі жовтки розподіляємо по трьох чашках. В одну додаємо буряк, в іншу сир, в третю шпинат. Перемішаємо.
    Борошно з’єднуємо з розпушувачем. І так само в рівній кількості розподіляємо по чашках із жовтками. Добре перемішуємо, щоб маса була без грудочок. Тепер зб’ємо білки з щіпкою солі і поступово додаємо цукор. Збиваємо до щільних піків. Білки так де в рівній кількості розподіляємо по чашках із жовтками. І акуратно втручаємо білки в масу.
    Кожну суміш перекладаю у пакет. І вийшли дуже гарні та яскраві мішечки. Тепер розподіляємо по листу чергуючи кольори. У сирну суміш можна додати куркуму, так вона буде ще яскравішою.
    І ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 13-15 хвилин.
    Дістаємо корж і даємо охолонути.
    Робимо начинку. Сир і сметану, проб’ю занурювальним блендером в однорідну масу. Додаємо кріп та сіль, перемішую.
    З остигнув бісквіту прибираю килимок, розподіляю сирну масу, додаємо рибку і закручуємо в рулет. Загортаємо в плівку і прибираємо в холодильник щонайменше на годину, краще довше.
    Нарізаємо на порційні шматочки та рулет готовий.
  • Сирний рулет.
    Натертий сир, яйця, сметану та сіль змішуємо у мисці. Виливаємо на лист, розподіляємо і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
    Після даємо коржу охолонути.
    Для начинки зміщуємо натерті на тертці яйця, так само на терті на тертці крабові палички, нарізаний кріп і майонез. За смаком солимо, перчимо, перемішуємо. І начинка готове. Звичайно тут можна експериментувати, зробити чисто овочеву або зробити з м’ясом, можна додати смажені гриби, будь-яка начинка буде поєднуватися.
    Розподіляємо по коржу, згортаємо в рулет. Загортаємо в плівку і прибираємо в холодильник щонайменше на годину, краще довше.
    Нарізаємо на порційні шматочки та рулет готовий.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: