Дуже смачне ніжне куряче філе з картоплею в сметані, запечені в духовці.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
-
Порізати філе курки та картопля невеликими шматочками.
-
Моркву нарізати тонкими півкільцями.
-
Приготувати заправку: змішати сметану та кетчуп у рівних частках додати 150-200 мілілітрів води та добре перемішати.
-
Викласти у вогнетривку форму (можна в порційні горщики) злегка змащену рослинною або вершковою олією морква, шматочки курки та зверху картопля.
-
Залити соусом.
-
Поставити у духовку, розігріту до 180 градусів. Через 15 хвилин дістати форму, посолити, поперчити. Можна додати улюблених спецій. Все добре перемішати, знову поставити в духовку і запікати до готовності. Це 30-40 хвилин.