Соковитий свинячий нашийок у духовці на Новий Рік

Соковитий свинячий нашийок у духовці на Новий Рік – найкращий рецепт для всіх любителів м’ясних страв. Паприка та часник роблю м’ясо ароматним та дуже смачним.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
Друк
  • Свинину помити та обсушити паперовими рушниками. Часник нарізати пластинами. У свинині зробити надрізи та нашпигувати її часником. Поєднаємо всі спеції і натріть свинину. Відправимо в холодильник для маринування на 4-5 годин, найкраще на ніч. Промаринований ошийок укладаємо у форму для випічки, попередньо змастивши її олією і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 1,5 години. Готове м’ясо дістаємо з духовки та подаємо до столу. Страва виходить дуже смачною як у гарячому, так і в холодному вигляді. Чудово виглядає на святковому столі, дуже подобається гостям! Соковитий свинячий ошийок у духовці готовий!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: