Соковитий свинячий нашийок у духовці на Новий Рік – найкращий рецепт для всіх любителів м’ясних страв. Паприка та часник роблю м’ясо ароматним та дуже смачним.
Інгредієнти
Порції: –+
- свинина (шия) 1 кг
- чорний мелений перець 1 ч.л.
- молотая паприка 1 ч.л.
- приправа для свинини 1 ч.л.
- сіль 1 ч.л.
- часник 7 зубчик
Кроки
-
Свинину помити та обсушити паперовими рушниками. Часник нарізати пластинами. У свинині зробити надрізи та нашпигувати її часником. Поєднаємо всі спеції і натріть свинину. Відправимо в холодильник для маринування на 4-5 годин, найкраще на ніч. Промаринований ошийок укладаємо у форму для випічки, попередньо змастивши її олією і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 1,5 години. Готове м’ясо дістаємо з духовки та подаємо до столу. Страва виходить дуже смачною як у гарячому, так і в холодному вигляді. Чудово виглядає на святковому столі, дуже подобається гостям! Соковитий свинячий ошийок у духовці готовий!