Корейка на сковороді

Смачна друга страва на святковий стіл – корейка на кістці, приготована за кілька хвилин на сковороді.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Корейку нарізати на стейки.
  • Приготувати маринад: змішати кетчуп, сіль та спеції.
  • Кожен стейк змастити з обох боків маринадом та залишити маринуватися на 3 години.
  • На розігріту сковороду викласти стейки, обсмажити з одного боку до рум’яної скоринки, перевернути в інший бік, додати 100-120 гр. води, накрити сковорідку кришкою та зменшити вогонь до мінімуму. Смажити стейки 15-20 хвилин.
  • Далі зняти кришку, додати вогню і випарувати рідину, що залишилася. Обсмажити м’ясо з двох сторін до апетитної, рум’яної скоринки, перевертаючи з одного боку на другий.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: