Тарталетки з начинкою – це ідеальна закуска на святковий стіл, як аперитив або на фуршет. Готується легко та служить окрасою святкового столу. Начинки для тарталеток які тільки не використовують, я сьогодні пропоную вам начинку з грибами та курячою печінкою. Виходить дуже ніжно та смачно.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча печінка 300 г
- печериці 300 г
- часник 1 шт
- морква 1 шт
- Варені яйця 2 шт
- майонез 2 ст.л.
- рослинна олія 70 мл
- сіль за смаком
- чорний мелений перець за смаком
- Готові вафельні тарталетки 16 шт
Кроки
-
Курячу печінку звільнити від плівочок і прожилок, помити, обсушити і обсмажити на олії.
Окремо обсмажити цибулю, моркву та гриби.
Нарізати яйця і все відправити до подрібнювача або чаші блендера. Посолити та поперчити.
Подрібнити в однорідну масу та додати майонез. Майонез додавати необов’язково за бажанням.
Приготовленим паштетом начинити тарталетки та прикрасити їх на свій смак.