Фаршировані перепілки

Страва на будь-яке свято. Рецепт дуже смачних фаршированих перепілок, запечених у духовці.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Перепілки добре промити під струменем холодної води. Посолити, поперчити, збризкати соком лимона і додати улюблених спецій. Промаринувати бажано 2-3 години.
  • Булгур відварити до готовності.
  • Цибулю та солодкий перець порізати дрібно та обсмажити на сковороді 3-4 хвилини. Змішати із булгуром. (Цибуля та перець можна замінити родзинками, курагою та чорносливом. Буде теж дуже смачно. Їх на кілька хвилин залити окропом і порізати.)
  • Начинити перепела булгуром.
  • Посуд для запікання змастити олією, викласти перепела і додати склянку води. Поставити в розігріту духовку за температури 180-190 градусів. Час приготування – перші 15 хвилин під кришкою, потім 15-20 хвилин у відкритому стані для рум’яної скоринки. Періодично можна поливати рідиною, що утворюється внаслідок приготування.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: