Яловичі ребра в чавунці з овочами та айвою.

Приготування яловичих ребер у чавунці на природі. Дуже смачна страва, яку легко приготувати так само на звичайній домашній кухні, підібравши режим томлення для мультиварки або духовки.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
Друк
  • Перець нарізати на великі шматки.
  • Морква на великі кільця
  • Картоплю нарізати на великі часточки
  • Помідор також на великі частини
  • Айву на кільця завтовшки близько пів сантиметра
  • Гриби порізати довільно
  • Часник роздавити ножем
  • Цибуля порей нарізати крупно, якщо ви використовуєте цибулю тоді на півкільця
  • Спеції розтерти у ступці
  • З ребер зняти плівку
  • Розрізати ребра по одному ребру
  • По черзі закладати у чавунок ребра
  • Потім морква, цибуля
  • Картопля, додати спеції
  • Потім ребра, що залишилися, гострий перець і гриби, часник.
  • Цибуля, морква, перець, спеції, картопля
  • Зверху укласти помідори, спеції, айву, зелень
  • Залити все сухим вином
  • Закрити кришкою і поставити в піч мінімум на 4 години нудитися
  • Після закінчення цього часу страва буде готова
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: