Приготування яловичих ребер у чавунці на природі. Дуже смачна страва, яку легко приготувати так само на звичайній домашній кухні, підібравши режим томлення для мультиварки або духовки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Для закладки в 9 літровий чавунок:
- ребра яловичі 1.5 кг
- перець болгарський 1 шт
- помідор ½ кг
- морква 300 г
- Картопля 700 г
- гриби 400 г
- айва 200 г
- часник 1 головка
- цибуля ріпчаста 1 шт
- вино червоне сухе ½ мл
- чорний, запашний, гострий перець, сіль, зелень за смаком
Кроки
-
Перець нарізати на великі шматки.
-
Морква на великі кільця
-
Картоплю нарізати на великі часточки
-
Помідор також на великі частини
-
Айву на кільця завтовшки близько пів сантиметра
-
Гриби порізати довільно
-
Часник роздавити ножем
-
Цибуля порей нарізати крупно, якщо ви використовуєте цибулю тоді на півкільця
-
Спеції розтерти у ступці
-
З ребер зняти плівку
-
Розрізати ребра по одному ребру
-
По черзі закладати у чавунок ребра
-
Потім морква, цибуля
-
Картопля, додати спеції
-
Потім ребра, що залишилися, гострий перець і гриби, часник.
-
Цибуля, морква, перець, спеції, картопля
-
Зверху укласти помідори, спеції, айву, зелень
-
Залити все сухим вином
-
Закрити кришкою і поставити в піч мінімум на 4 години нудитися
-
Після закінчення цього часу страва буде готова