Кролик у духовці ЗА НОВИМ РЕЦЕПТОМ! Подивіться як приготувати кролика на свято швидко та дуже смачно. Простий рецепт кролика на святковий стіл, який сподобається всім! Цей рецепт кролика перевірено на 200%, дуже вдалий рецепт м’яса!
Інгредієнти
Порції: –+
- Кролик 1 шт
- цукор (коричневий) 1.5 ст.л.
- паприка 1 ч.л.
- розмарину 3 дрібки
- часник 2 зубчика
- вода ½ стакана
- рослинна олія 1 ст.л.
- сіль за смаком
Кроки
-
1. Кролика добре промиваємо, обробляємо та знову миємо під проточною водою.
2. Готуємо маринад. У мисці або зручній ємності з’єднуємо: паприку, розмарин, часник, коричневий цукор, сіль за смаком.
3. Заливаємо суміш водою кімнатної температури (можна кип’ячену або фільтровану). Перемішуємо, щоб сіль і цукор повністю розчинилися.
4. Додаємо 1 столову ложку олії. Ще раз перемішуємо. -
5. Обмазуємо кролика сумішшю, що вийшла. Можна залишити маринуватися на кілька годин, якщо є час. Якщо часу немає, одразу відправляємо у духовку.
6. Запікаємо 30 хвилин при 180 градусах, потім ще хвилин 15-20 при 200 градусах до золотистої скориночки.
Бажаю всім Приємного Апетиту!