Юшка по домашньому з форелі

Усі, хто любить рибу, люблять і юшку. Особливо ту саму, на багатті!
Але не у кожного є можливість розвести багаття, тому приготуємо юшку вдома.

Кроки
Друк
  • Підготуйте рибні продукти. З голови обов’язково видаліть зябра та очі – вони дають гіркоту.
    Залийте частини рибу холодною водою та залиште на 30-40 хвилин (вийде зайва кров). Злийте воду.
    У каструлю для варіння покласти набір для юшки, залити водою, поставити на вогонь. Додати лавровий лист, одну цибулину та одну моркву. Після закипання прибрати піну, що утворилася, і зменшити вогонь до середнього. Накрити каструлю кришкою та варити приблизно 25 хвилин (до готовності риби).
    Вийміть рибу та овочі, а бульйон процідіть через сито.
    Шматки риби розберіть, відокремивши м’ясо від кісток.
    Наріжте картоплю кубиком (або будь-яким звичним способом) Додайте в бульйон і варіть на середньому вогні до напівготовності картоплі. Бульйон солимо до смаку і додаємо пару горошин перцю.
    Поки готується картопля необхідно підготувати засмажку:
    Нарізаємо дрібним кубиком цибулю, моркву та помідор.
    Обсмажуємо на сковороді з олією цибулю та моркву (до м’якості моркви). Додаємо помідор і тушкуємо ще 2 хвилини.
    Як тільки картопля відварилася, додаємо в бульйон засмажку та м’ясо риби. Додаємо 1 щіпку прованських трав.
    Щойно бульйон починає закипати відключіть вогонь.
    Дрібно нашаткуйте зелень (у нас кріп і петрушка). Додайте до супу.
    Смачний суп із червоної риби готовий!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: