Окунь у сметані

Дуже смачний та ніжний морський окунь, запечений у духовці у сметанному соусі із зеленню.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Морських окунів треба помити, обрізати всі плавці та почистити. Якщо риба велика – порізати порційними шматочками, скласти в одну ємність, посолити, поперчити і збризкати лимонним соком. Залишити маринуватися на 20-30 хвилин.
  • За цей час нарізати шпинат. Викласти його на розігріту сковороду та обсмажити на вершковому маслі до м’якого стану. Додати сметану, гірчицю та дрібно порізаний кріп. Додати 120-150 мл води і добре перемішати до однорідного стану. Тушкувати 2-4 хвилини.
  • У посуд для запікання викласти морський окунь, залити сметанним соусом, накрити кришкою. Відправити в духовку за температури 180 градусів на 20-25 хвилин.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: