Рулька у пиві

Це найсмачніший рецепт рульки, який Я коли-небудь куштувала! Ароматна, із засмаженою скоринкою і така ніжна, що просто тане в роті!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • 1. Рульку добре мию, гострим ножем у м’ясі роблю надрізи і вставляю в них часник (шпигую).
    2. Перекладаю рульку в глибоку каструлю, заливаю темним пивом, в процесі маринування рульку перевертаю кілька разів, мариную 2 години.
    3. Після додаю цибулю, моркву, спеції на ваш смак. Я додаю лавровий лист, червоний гострий перець сушений, гвоздику, чорний горошок, сіль, заливаю водою, щоб вона повністю покрила рульку. Відправляю на вогонь і варю рульку після закіпання близько 3 годин. Пробую у процесі варіння на сіль, бульйон має бути солоний.
    4. Готую медово-гірчичний соус для змащення рульки: змішую мед, гірчицю, соєвий соус та соус Терріякі. Перемішую, відправляю на невеликий вогонь і прогріваю доти, доки всі продукти не з’єднаються.
    5. Рулька проварилася, перекладаю її у форму для запікання, попередньо вистелила форму фольгою, обмазую підготовленим соусом, одразу використовую половину соусу, а решту у процесі запікання.
    6. Рульку відправляю в духовку, температура 180-190С від 40 хвилин до 1 години. Запікаю до гарної, рум’яної скоринки.
    7. Рульку подаю з маринованими огірками та помідорами.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: