Рулька в соєво-гірчичному маринаді в духовці

Зі свинячої рульки можна приготувати безліч страв на всі випадки життя. Пропоную рецепт запеченої рульки в соєво-гірчичному маринаді.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
Друк
  • Приготування рульки почнемо з приготування маринаду. У мисці з’єднаємо соєвий соус із гірчицею і добре перемішаємо. Якщо соєвий соус недостатньо солоний, додайте солі на свій смак. Часник поріжемо пластинами, зробимо в рульці надрізи і нашпигуємо її часником. Беремо форму для випічки, застилаємо її фольгою, укладаємо на фольгу рульку з часником. Змащуємо рульку з усіх боків соєво-гірчичним маринадом. Зверху кладемо кілька лаврових листочків, щільно загортаємо кермо у фольгу і відправляємо маринуватися в холодильник на 3-4 години, можна на ніч. Промариновану рульку дістаю з холодильника, роблю у фользі кілька проколів, щоб виходила пара і відправляю в духовку. Запікаю з розрахунку на 1 кг рульки 1,5 години часу запікання, рульку вагою 1,4 кг запікатиму 2 години. За 15 хвилин до закінчення запікання зніму фольгу, щоб рулька зарум’янилася. Гаряча страва на будь-який стіл рулька в соєво-гірчичному маринаді готова! Смачного!
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: