Дуже рекомендую вам зберегти рецепт цього пирога, він точно вам сподобається. Рецепт максимально простий і легкий, але цей мандариновий пиріг, один із найвдаліших. Ніжний та ароматний, весь процес приготування складає не більше 40 хвилин, а результат завжди чудовий. Відмінний варіант для зимового чаювання в родинному колі або друзів.
Інгредієнти
Порції: –+
- мандарини 3 шт
- яйця 3 шт
- борошно 150 г
- цукор 1 стак
- розпушувач 1 ч.л.
- сіль 1 дрібка
- вершкове масло 20 г
- цукрова пудра 2 ст.л.
Кроки
-
Очистити та розібрати на дольки мандарини. Кожну дольку мандаринів розрізати на шматочки.
Яйця розділити на білки та жовтки. Білки відправити у холодильник, а жовтки збити з половиною цукру до пишної маси.
Потім в білки додати дрібку солі і збити їх до стійких піків з цукром, що залишився.
Акуратно з’єднати білкову та жовткову масу, перемішуючи знизу вгору.
У борошно додати розпушувач, перемішати і просіяти частинами в яєчну суміш. Акуратно перемішати та додати мандарини.
Викласти тісто у форму для випічки, попередньо змащену вершковим маслом. Відправити в розігріту до температуру 180 градусів духовку приблизно на 25-30 хвилин.
Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.