Мандариновий пиріг

Дуже рекомендую вам зберегти рецепт цього пирога, він точно вам сподобається. Рецепт максимально простий і легкий, але цей мандариновий пиріг, один із найвдаліших. Ніжний та ароматний, весь процес приготування складає не більше 40 хвилин, а результат завжди чудовий. Відмінний варіант для зимового чаювання в родинному колі або друзів.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Очистити та розібрати на дольки мандарини. Кожну дольку мандаринів розрізати на шматочки.
    Яйця розділити на білки та жовтки. Білки відправити у холодильник, а жовтки збити з половиною цукру до пишної маси.
    Потім в білки додати дрібку солі і збити їх до стійких піків з цукром, що залишився.
    Акуратно з’єднати білкову та жовткову масу, перемішуючи знизу вгору.
    У борошно додати розпушувач, перемішати і просіяти частинами в яєчну суміш. Акуратно перемішати та додати мандарини.
    Викласти тісто у форму для випічки, попередньо змащену вершковим маслом. Відправити в розігріту до температуру 180 градусів духовку приблизно на 25-30 хвилин.
    Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: