Картопля тушкована з курячим філе та стручковою квасолею

Кроки
Друк
  • На сковороді розігріти олію.
    Куряче філе нарізати дрібними шматочками.
    Швидко обсмажити філе.
    Картопля нарізати середніми шматочками та додати до м’яса.
    Обсмажувати швидко на великому вогні.
    Цибулю нарізати дрібно|мілко| і додати|добавляти| в сковороду.
    Заморожену стручкову квасолю ополоснути холодною водою і всипати в сковороду.
    Швидко все обсмажуємо, додаємо трохи гарячої води та гасимо до готовності.
    За 5 хвилин до готовності посолити, поперчити та додати спеції.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: