Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 4 шт
- філе куряче 200 гр
- квасоля стручкова 200 гр
- цибуля ріпчаста 1 шт
- сіль
- чорний перець
- паприка
- томати сушені
- часник сушений
- базилік
- рослинна олія 2 ст.л.
Кроки
-
На сковороді розігріти олію.
Куряче філе нарізати дрібними шматочками.
Швидко обсмажити філе.
Картопля нарізати середніми шматочками та додати до м’яса.
Обсмажувати швидко на великому вогні.
Цибулю нарізати дрібно|мілко| і додати|добавляти| в сковороду.
Заморожену стручкову квасолю ополоснути холодною водою і всипати в сковороду.
Швидко все обсмажуємо, додаємо трохи гарячої води та гасимо до готовності.
За 5 хвилин до готовності посолити, поперчити та додати спеції.