Пиріг із гарбуза

Такий пиріг завжди має успіх – ніжний, вологий, ароматний, готується швидко і просто, з доступних продуктів, а головне дуже смачний.

Кроки
Друк
  • 1. Жовтки відокремити від білків, білки збити до стійких піків.
    2. У глибоку миску додати вершкове масло, цукор, жовтки, все збити міксером, додати борошно, тертий кокос (40 гр.), кукурудзяний крохмаль, варений гарбуз, лимонний сік, перемішати все міксером, додати збиті яєчні білки, перемішувати додати розпушувач і знову перемішати.
    3.Ливо для випікання вистелити пергаментом, змастити вершковим маслом пергамент і боки, перенести тісто на лист, розрівняти лопаткою, відправити в духовку розігріту до 200С на 30-40 хвилин.
    4. Для топінгу: змішуємо згущене молоко з какао та вершками, ставлю на повільний вогонь і доводжу до кипіння.
    5. Готовий пиріг поливаю топінгом і зверху присипаю кокосовою стружкою.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: