Свинячі реберця в соєвому соусі в духовці

Дуже простий і смачний рецепт свинячих ребер. Готуються в глазурі з додаванням соєвого соусу. Запікаються у фользі у духовці.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Реберця промиваємо, обсушуємо, зачищаємо від плівки.
    Солимо, перчимо, загортаємо у 2 шари фольги.
    Ставимо у попередньо нагріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
    Робимо глазур: змішуємо соєвий соус, кетчуп, соус чилі.
    Дістаємо реберця, розгортаємо фольгу, змащуємо з одного боку половиною глазурі.
    Ставимо в духовку, температуру якої збільшуємо до 220-250 градусів. запікаємо 15 хвилин.
    Виймаємо, перевертаємо і змащуємо глазур’ю, що залишилася, другий бік.
    Повертаємо до духовки ще на 15 хвилин.
    Реберця готові! Розрізаємо “стрічку” при подачі на порції.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: