Дуже простий і смачний рецепт свинячих ребер. Готуються в глазурі з додаванням соєвого соусу. Запікаються у фользі у духовці.
Інгредієнти
Порції: –+
- свинячі реберця 800 г
- кетчуп ½ стакана
- соєвий соус ⅓ стакана
- соус чилі ¼ стакана
- сіль 1.5 ч.л.
- Чорний перець мелений 1 дрібка
Кроки
-
Реберця промиваємо, обсушуємо, зачищаємо від плівки.
Солимо, перчимо, загортаємо у 2 шари фольги.
Ставимо у попередньо нагріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
Робимо глазур: змішуємо соєвий соус, кетчуп, соус чилі.
Дістаємо реберця, розгортаємо фольгу, змащуємо з одного боку половиною глазурі.
Ставимо в духовку, температуру якої збільшуємо до 220-250 градусів. запікаємо 15 хвилин.
Виймаємо, перевертаємо і змащуємо глазур’ю, що залишилася, другий бік.
Повертаємо до духовки ще на 15 хвилин.
Реберця готові! Розрізаємо “стрічку” при подачі на порції.