Не складний у приготуванні, але дуже смачний та ситний салат на кожен день та на святковий стіл.
Інгредієнти
Порції: –+
- серця курячі 300 шт
- авокадо 1 шт
- огірок 1 шт
- куряче яйце 3 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- лимонний сік 1 ч.л.
- кріп 10 г
- майонез 2-3 ст.л.
- спеції за смаком
- сіль за смаком
Кроки
-
Курячі яйця попередньо відварити в круту та остудити.
-
Курячі серця помити, відрізати судини і зняти плівку (за наявності). Відварити у підсоленій воді до готовності 40-50 хвилин. І також остудити.
-
Авокадо почистити та нарізати невеликими шматочками. Збризкати соком лимона, щоб авокадо не потемніло.
-
Огірок порізати невеликими шматочками або соломкою, цибулю тоненькими півкільцями. Яйця почистити і нарізати як вам більше подобається. Курячі серця розрізати вздовж на 2-4 частини. Скласти все в один посуд, підсолити до смаку, поперчити і заправити. Заправити можна майонезом чи сметаною. Добре перемішати.