Салат з курячими серцями та авокадо

Не складний у приготуванні, але дуже смачний та ситний салат на кожен день та на святковий стіл.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
Друк
  • Курячі яйця попередньо відварити в круту та остудити.
  • Курячі серця помити, відрізати судини і зняти плівку (за наявності). Відварити у підсоленій воді до готовності 40-50 хвилин. І також остудити.
  • Авокадо почистити та нарізати невеликими шматочками. Збризкати соком лимона, щоб авокадо не потемніло.
  • Огірок порізати невеликими шматочками або соломкою, цибулю тоненькими півкільцями. Яйця почистити і нарізати як вам більше подобається. Курячі серця розрізати вздовж на 2-4 частини. Скласти все в один посуд, підсолити до смаку, поперчити і заправити. Заправити можна майонезом чи сметаною. Добре перемішати.
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: