Язик яловичий в млинці

Солодкі млинці з незвичайною солоною начинкою

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
Друк
  • Для млинців: Розбиваємо яйця в миску, додаємо молоко, цукор – 6 ст.
  • Промиваємо язик, ставимо варитися (час відварювання – приблизно 2 години). Через 1,5 години додаємо цибулю, моркву, сіль та перець за смаком.
  • Поки язик вариться, випікаємо млинці. Коли язик готовий (легко проколюється вилкою і легко розрізається), дістаємо її з води і зрізаємо плівки внизу язика. Нарізаємо язик і сир і загортаємо шматочок язика та сиру в млинець. Маємо шикарний солодкий млинець із солоною начинкою та насолоджуємося життям
Поділитись з друзями
Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: